Pulpa de urs

• tocati usturoiul si ceapa cubulete• taiati pulpa de urs pe jumatate, pe lungime• folosind caserola de marinare

Portii
4
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
180 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • pulpa de urs - 750800 g
  • boabe de mustar - 1/2 lingurita
  • coriandru boabe - 1/2 lingurita
  • cuisoare - 1/2 lingurita
  • ulei de masline - 2 linguri
  • scortisoara baton - 1 buc
  • ceapa de apa, rosie - 2 buc
  • unt - 50 g
  • vin rosu, demisec, calitativ - 150 ml
  • miere - 1 lingurita
  • fresh de mandarine - 300 ml
  • usturoi - 4 catei
  • sare, piper - dupa gust

Mod de preparare

• tocati usturoiul si ceapa cubulete
• taiati pulpa de urs pe jumatate, pe lungime
• folosind caserola de marinare rapida FoodSaver, marinati pentru 10 minute impreuna cu uleiul de masline, vin rosu, ceapa, usturoi, boabe de mustar, fresh de portocale, miere, sare si piper dupa gust
• macinati intr-un blender coriandrul
• vidati pulpa de urs intr-o punga de vidare FoodSaver, dupa ce ati asezonat-o in prealabil cu sare, piper si coriandru si ati adaugat in punga de vidat scortisoara, cuisoarele si putina zeama din sosul de marinada
• incingeti aparatul de gatire in vid SousVide Supreme la 70 de grade si lasati carnea inauntru pentru 3 ore
• optional, se poate sota in tigaie cate 1 minut pe fiecare parte, dupa ce-o scoateti din SousVide
• se serveste well done.

Pofta buna!

*gatirea in SousVide Supreme depinde foarte mult de grosimea bucatii de carne, precum si de tipul carnii sau de gramaj. Timpul si temperatura difera foarte mult in functie de acesti factori esentiali.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...