Sitari umpluti

Pentru sitari umpluti se pregatesc sitarii la fel ca pentru frigare. Se scot intestinele, se taie marunt impreuna cu ceapa, slanina si ciupercile. Se prajesc usor 15 minute.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 sitari
  • 1 ceapa mica
  • 100 g slanina
  • 100 g ciuperci
  • 1 lingura unt
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 200 g slanina
  • 6 felii de paine.

Mod de preparare

Pentru sitari umpluti se pregatesc sitarii la fel ca pentru frigare. Se scot intestinele, se taie marunt impreuna cu ceapa, slanina si ciupercile. Se prajesc usor 15 minute cu putin unt, la foc potrivit. Se adauga sare, piper, si cind totul s-a mai racorit, si 1 ou. Se amesteca bine, se umplu sitarii. Se invelesc in felii foarte subtiri de slanina, se ung cu unt si se frig in tava, la cuptor.


Sitarii umpluti se servesc pe felii de paine prajita in unt.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Salata de conopida cu carne de curcan

Va place conopida si vreti o cina usoara, fara multe calorii ? Atunci aceasta reteta este perfecta. Este usor de facut si...

Salata de conopida cu carne de curcan
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca