Snitel delicios de caprioara

Pentru snitelul de caprioara se taie felii de carne din spinare sau din pulpa, se bat usor cu ciocanul de lemn. Se stropesc cu putin otet inainte de a le pune la prajit.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g carne
  • 1 lingura faina
  • 2 oua
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri untura (se poate amesteca cu ulei)
  • sare.

Mod de preparare

Pentru snitelul de caprioara se taie felii de carne din spinare sau din pulpa, se bat usor cu ciocanul de lemn. Se stropesc cu putin otet inainte de a le pune la prajit. Se pregatesc la fel ca snitelele de vitel.


Snitelul de caprioara se serveste cu garnitura de legume.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...