Prajeste spinarea de caprioara in ulei incins pe toate partile, dupa care adauga legumele, boabele de ienupar, ceapa si condimenteaz-o cu sare si pipe
Prajeste spinarea de caprioara in ulei incins pe toate partile, dupa care adauga legumele, boabele de ienupar, ceapa si condimenteaz-o cu sare si piper. Prajeste-o in cuptor la 180-200 C°, in jur de 45 de minute. Cand este gata scoate carnea, fierbe legumele ramase in tava cu vin rosu si 2 linguri de gem de afine. Dupa ce le-ai strecurat, ingroasa cu frisca si condimenteaza cu sare si piper. Intre timp spala perele, taie-le in doua, scoate-le miezul si fierbe-le in vin alb cu suc de lamaie timp de 10 minute.
Aseaza pe un platou preincalzit spinarea de caprioara feliata si pusa inapoi pe os, si decoreaza cu perele umplute cu gem de afine. Ca garnitura se recomanda galbiori inabusiti si crochete de cartofi cu migdale.
Alte retete mancaruri recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciulama de ciuperci
Intr-una din zile am vazut aceasta paine la Gaby care la randul ei, a vazut-o la Violeta Postolache. Si, cum noua ne plac...
Paine cu maslineOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj