Tocanita de caprioara cu ciuperci

Slanina taiata fasii se frige in untura topita, se caleste ceapa, se adauga carnea si se fierbe inabusit. Se potriveste gustul cu plantele aromatice s

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • Pentru 10 persoane: 2 kg carne de caprioara taiata cuburi
  • 500 g ciuperci taiate lamele
  • 250 g slanina afumata
  • 150 g untura de porc
  • 500 g ceapa
  • 3 – 4 catei de usturoi
  • 200 ml smantana
  • sare
  • boabe de ienupar
  • piper macinat
  • tarhon

Mod de preparare

Slanina taiata fasii se frige in untura topita, se caleste ceapa, se adauga carnea si se fierbe inabusit.

Se potriveste gustul cu plantele aromatice si cu condimentele indicate si se adauga ciupercile. Se amesteca scurt, se omogenizeaza cu smantana.

Se serveste fierbinte cu cus-cus sau galuste.
Alte mancaruri retete recomandate

Tocanita de pui

Ciulama de ciuperci

Ardei umpluti

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...