Tocanita de caprioara cu ciuperci

Slanina taiata fasii se frige in untura topita, se caleste ceapa, se adauga carnea si se fierbe inabusit. Se potriveste gustul cu plantele aromatice s

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • Pentru 10 persoane: 2 kg carne de caprioara taiata cuburi
  • 500 g ciuperci taiate lamele
  • 250 g slanina afumata
  • 150 g untura de porc
  • 500 g ceapa
  • 3 – 4 catei de usturoi
  • 200 ml smantana
  • sare
  • boabe de ienupar
  • piper macinat
  • tarhon

Mod de preparare

Slanina taiata fasii se frige in untura topita, se caleste ceapa, se adauga carnea si se fierbe inabusit.

Se potriveste gustul cu plantele aromatice si cu condimentele indicate si se adauga ciupercile. Se amesteca scurt, se omogenizeaza cu smantana.

Se serveste fierbinte cu cus-cus sau galuste.
Alte mancaruri retete recomandate

Tocanita de pui

Ciulama de ciuperci

Ardei umpluti

Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua

Pentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Tort cu ciocolata si zmeura

Nu a fost un tort prea insiropat, cum se mai intampla de obicei sa fac, iar dulcele de la ciocolata s-a combinat perfect cu...

Parteneri
Gustos.RO

Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasa

Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...

Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasa
ReteteCulinare.RO

Briose cu afine - reteta de briose pufoase

Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...

Briose cu afine - reteta de briose pufoase