Budinca de taitei cu varza dulce

Se curata varza, se spala, se taie in patru si se opareste apoi in apa clocotita cu sare. Se pune la scurs si se taie fidelute subtiri. Se caleste ce

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr taitei
  • 1 varza mijlocie
  • 100 ml ulei
  • 2-3 oua
  • 100 gr ceapa
  • sare
  • piper
  • pesmet
  • 30 gr unt

Mod de preparare

Se curata varza, se spala, se taie in patru si se opareste apoi in apa clocotita cu sare. Se pune la scurs si se taie fidelute subtiri. Se caleste ceapa in ulei, se adauga varza, se potriveste la gust de sare si piper si se amesteca bine pana se inmoaie. Se fierb taitetii intre timp in apa cu sare. Apoi se clatesc si se scurg de apa si se amesteca cu varza calita, cu ouale si se pune compozitia intr-o forma tapetata cu unt si pesmet. Se da la cuptor si se lasa la rumenit aproximativ 30-35 minute.


Se serveste calda.

Alte retete:

Saratele

Ciuperci la cuptor

Placinta de dovleac

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii