Se taie varza fideluta si se pune la fiert in apa putin sarata. Dupa ce da cateva clocote, se scurge bine de apa, lasand-o 5-10 minute in strecuratoa
Se taie varza fideluta si se pune la fiert in apa putin sarata. Dupa ce da cateva clocote, se scurge bine de apa, lasand-o 5-10 minute in strecuratoare. Se amesteca apoi cu ouale batute, doua linguri pesmet, smantina, verdeata, sare, piper (facultativ) si untul incalzit. Se aseaza intr-un vas smaltuit sau de Jena. Se da la cuptor la foc potrivit pana se rumeneste.
Se serveste cu smantana si muraturi. Optional costite afumate sau pastrama de porc. Alte retete cu varza:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa