Budinca de varza dulce cu sos alb sau cu smintina

Se taie varza fisii subtiri, se freaca cu o lingurita de sare, se stoarce si se caleste intr-o cratita cu uleiul incins, pina se fragezeste. Se ia de

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 varza
  • 1 lingura pesmet
  • 50 gr. unt
  • 3 oua
  • 2 linguri ulei
  • resturi de mezeluri
  • de carne fiarta sau fripta (sau 250 gr. brinza framintata)
  • sare
  • sos de rosii (sos alb sau smintina)

Mod de preparare

Se taie varza fisii subtiri, se freaca cu o lingurita de sare, se stoarce si se caleste intr-o cratita cu uleiul incins, pina se fragezeste. Se ia de pe foc si se amesteca cu galbenusurile, resturile de carne taiate cuburi mici sau cu 250 gr. brinza framintata si amestecata cu albusurile batute spuma. Se pune compozitia intr-o forma unsa cu unt si se coace 30 minute.
Se serveste cu sos de rosii, cu sos alb sau cu smintina

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...