Pentru musaca de varza se prajeste in untura, cu putina ceapa, carnea data prin masina. Se adauga sare si piper. Se aleg foile de la o varza frumoasa.
Pentru musaca de varza se prajeste in untura, cu putina ceapa, carnea data prin masina. Se adauga sare si piper. Se aleg foile de la o varza frumoasa, se taie cotorul, se oparesc si se scurg bme. Se unge o cratita cu untura si se presara cu pesmet. Se asaza cateva foi pe fund, apoi un strat de came tocata si din nou un rand de foi de varza. Se repeta aceasta operatie de 2 — 3 ori, pana se ispravesc carnea si varza. Deasupra se presara pesmet, se pune unt sau untura, smantana amestecata cu un praf de sare. Se da la cuptor. Cand este gata se rastoarna.
Musaca de varza se serveste calda.
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti