Se inabusa ceapa taiata marunt, se adauga carnea tocata, se inabusa impreuna cite putina apa rece, se mai trece odata prin masina de tocat carne, se
Se inabusa ceapa taiata marunt, se adauga carnea tocata, se inabusa impreuna cite putina apa rece, se mai trece odata prin masina de tocat carne, se amesteca cu un ou intreg, se adauga verdeata si sare. Se amesteca bine. Varza se fierbe mai mult de jumatate inainte de a se taia fideluta, apoi se prajeste cu putin bulion sau rosii si se asaza in straturi alternative de carne si varza, incepind cu varza. Se umple cu zeama in care a fiert varza, bors sau zeama de rosii si se da la cuptor. Se lasa pina ce scade bine si se toarna pe deasupra un ou intreg batut. Se mai da la cuptor pina se incheaga oul
Se serveste cu iaurt sau smintina
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa