Parjoale de varza

Pentru parjoalele de varza se fierbe varza, se scurge bine de apa, se trece prin masina de tocat sau se toaca marunt cu cutitul, impreuna cu o felie de paine.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g varza
  • 1 felie de paine
  • 2 oua
  • 1 lingurita verdeata tocata
  • sare
  • piper
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri untura.

Mod de preparare

Pentru parjoalele de varza se  fierbe varza, se scurge bine de apa, se trece prin masina de tocat sau se toaca marunt cu cutitul, impreuna cu o felie de paine muiata si stoarsa si doi cartofi fierti (dupa dorinta). Se adauga sare, piper, doua oua si putina verdeata tocata. Se fac parjoale care se dau prin faina si se rumeneso in ulei sau untura.


Parjoalele de varza se servesc cu cartofi si salata verde.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide