Pirjoale rapide de varza

Pentru pirjoale rapide de varza se fierbe varza in apa cu sare. Apoi, se toaca marunt sau se da prin masina de tocat si se amesteca cu painea imbibata in lapte.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 verze
  • 3-4 felii de paine alba rece
  • 1 pahar lapte
  • 4 oua
  • 1 lingura pesmet
  • 4 linguri grasime
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pentru pirjoale rapide de varza se fierbe varza in apa cu sare. Apoi, se toaca marunt sau se da prin masina de tocat si se amesteca cu painea imbibata in lapte, piperul, ouale batute si pesmetul. Se fac pirjoale rotunde sau lunguiete si se prajesc in grasime fierbinte. Se prepara in 30 de minute.


11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Frigarui de pui

Nu știu de ce în ultimul timp tot încurc introducerile, dar simțeam și nevoia prezenței lirismului subiectiv...

Frigarui de pui
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii