Pirjoale rapide de varza

Pentru pirjoale rapide de varza se fierbe varza in apa cu sare. Apoi, se toaca marunt sau se da prin masina de tocat si se amesteca cu painea imbibata in lapte.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 verze
  • 3-4 felii de paine alba rece
  • 1 pahar lapte
  • 4 oua
  • 1 lingura pesmet
  • 4 linguri grasime
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pentru pirjoale rapide de varza se fierbe varza in apa cu sare. Apoi, se toaca marunt sau se da prin masina de tocat si se amesteca cu painea imbibata in lapte, piperul, ouale batute si pesmetul. Se fac pirjoale rotunde sau lunguiete si se prajesc in grasime fierbinte. Se prepara in 30 de minute.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...