Mezelurile taiate cuburi mici se amesteca cu ceapa inmuiata in unt fierbinte si se adauga orezul fiert in apa cu sare. Se fac sarmale cu foile de varz
Mezelurile taiate cuburi mici se amesteca cu ceapa inmuiata in unt fierbinte si se adauga orezul fiert in apa cu sare. Se fac sarmale cu foile de varza. Se asaza intr-o forma, se toarna zeama de carne sau apa calda si smintina. Se dau la cuptor la foc iute 30 minute.
Un desert super bun, cu putine calorii, pufos, parfumat, aromat si merita incercat! Hai ca i-am facut prea multe complimente...
Prajitura pufoasa cu crema de branzaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa