Sarmale umplute cu mix de carne

Reteta de sarmale umplute cu mix de carne este o reteta potrivita la orice ocazie. Ingredientele care trebuie folosite sunt: varzna, carne tocata, orez.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 verze murate
  • 1 kg carne tocara mixta
  • 2 cepe
  • 200 gr orez
  • cimbru
  • bulion
  • costita afumata

Mod de preparare

Pentru reteta de sarmale cu mix de carne se desfac foile de varza pentru inceput. Facem compozitia de sarmale din carne, ceapa tocata si orez. Se potriveste de sare, nu prea multa ca varza e murata, se ia in mana o foaie de varza si de pune carne in ea apoi se impaturesc sarmalele. Se pune varza tocata pe fundul cratitei, apoi se pun sarmalele si costita afumata. Se acopera tot cu un rand de varza murata. Se pune cratita pe foc pentru 2 ore avand grija sa adaugam mereu apa. La final adaugam 2-3 linguri de bulion si cimbru uscat.


Alte retete de sarmale recomandate:

Sarmale de post

Sarmale moldovenesti

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii