Varza acra cu carne

Se asaza un rind de varza taiata fin, piperul, un rind de carne, bulionul, pina ce se umple cratita. Se termina cu un rind de varza. Se pune grasimea

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • ¾ kg carne de porc
  • 2 verze acre
  • 2 linguri grasime sau 200 gr. slanina afumata
  • 2 linguri bulion
  • boabe de piper

Mod de preparare

Se asaza un rind de varza taiata fin, piperul, un rind de carne, bulionul, pina ce se umple cratita. Se termina cu un rind de varza. Se pune grasimea pe deasupra si se umple cu apa sau cu zeama de varza, dupa cum vrem sa fie de acra. Se lasa la foc domol, pina ce incepe sa fiarba si apoi se da la cuptor. Nu se fierbe prea repede. Este mult mai gustoasa preparata in vas de pamint smaltuit. Cine doreste poate presara ceapa marunta printre rinduri. Cind carnea este prea tare, se prajeste si se fierbe mai mult de jumatate, apoi se asaza cu varza si se umple cu sucul ei.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...