Pentru varza acra cu smantana varza alba murata se curata de cotoare si foile depreciate, se spala si se taie fin. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru varza acra cu smantana varza alba murata se curata de cotoare si foile depreciate, se spala si se taie fin. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml apa si boia, se fierbe 7-8 minute; se pune varza tocata si se continua fierberea cca 30 minute. Se adauga faina dizolvata in smantana si se fierb cca 10 minute.
Varza acra cu smantana se serveste calda.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti