Varza calita a la Ina

Am calit varza taiata la foc mic pana a devenit aurie am scos-o din oala, si am pus la calit gusa cam 2-3 min dupa care am adaugat ceapa pana s-a inm

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 varza medie
  • 1 ceapa rosie mare
  • 1 rosie mare
  • cateva linguri de ulei
  • 200 g gusa de porc afumata

Mod de preparare

Am calit varza taiata la foc mic pana a devenit aurie

am scos-o din oala, si am pus la calit gusa cam 2-3 min dupa care am adaugat ceapa pana s-a inmuiat bine. Apoi am asaugat rosia pasata in blender, sarea si busuiocul. dupa inca vreo 5 min am pus varza si am mai lasat la foc mic inca 10 min amestecand aproape continuu sa nu se prinda


Am servit-o cu snitel de porc (facut cu ou si tarate de grau).

Alte retete recomandate:

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide