Pentru varza clujasca se prajeste in untura, cu putina ceapa, carnea data prin masina. Se toaca potrivit de marunt o varza frumoasa, se opareste cu apa.
Pentru varza clujasca se prajeste in untura, cu putina ceapa, carnea data prin masina. Se toaca potrivit de marunt o varza frumoasa, se opareste cu apa clocotita cu sare, se scurge foarte bine. Se unge o cratita cu o lingura de untura, se pune un rand de varza, unul de carne, o lingura de smantana si se continua alternand varza, came si smantana. Ultimul rand trebuie sa fie de smantana. Se potriveste de sare si piper. Se da la cuptor.
Varza clujasca se serveste calda.
Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti