Varza cu carne calite in vin

Punem jumatate din varza murata intr-un ceaun uns cu ulei, apoi punem peste ea bucati mai mici de carne diferita si carnati, presaram cu piper negru

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg varza murata
  • 1 l vin alb sec
  • 2 lingura de ulei
  • 3-4 foi de dafin
  • sare
  • 1 lingurita de piper negru
  • 600 g costita afumata
  • 300 g carnati afumati
  • 300 g carne de porc afumata

Mod de preparare

Punem jumatate din varza murata intr-un ceaun uns cu ulei, apoi punem peste ea bucati mai mici de carne diferita si carnati, presaram cu piper negru si foi de dafin. Acoperim cu varza ramasa, saram putin. Turnam vin si apa pana o acopera si o fierbem pana se inmoaie carnea.

Se poate pune langa smantana si paine proaspata de casa. Alte retete recomandate:

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...