Varza cu carne calite in vin

Punem jumatate din varza murata intr-un ceaun uns cu ulei, apoi punem peste ea bucati mai mici de carne diferita si carnati, presaram cu piper negru

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg varza murata
  • 1 l vin alb sec
  • 2 lingura de ulei
  • 3-4 foi de dafin
  • sare
  • 1 lingurita de piper negru
  • 600 g costita afumata
  • 300 g carnati afumati
  • 300 g carne de porc afumata

Mod de preparare

Punem jumatate din varza murata intr-un ceaun uns cu ulei, apoi punem peste ea bucati mai mici de carne diferita si carnati, presaram cu piper negru si foi de dafin. Acoperim cu varza ramasa, saram putin. Turnam vin si apa pana o acopera si o fierbem pana se inmoaie carnea.

Se poate pune langa smantana si paine proaspata de casa. Alte retete recomandate:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...