Bucatile de de cotlet se inabusa in 150gr de ulei, sau untura, cu apa si se scot separat.I n grasimea ramasa se pune ceapa si varza calita si se conti
Bucatile de de cotlet se inabusa in 150gr de ulei, sau untura, cu apa si se scot separat.I n grasimea ramasa se pune ceapa si varza calita si se continuie inabusirea pina ce varza a fiert. Treptat se pun foi dafin, piper, rosii, cimbru, si sare dupa gust. Dupa o ora jumatate se scurge varza si se pune la cuptor cu rondele de rosii deasupra si se tine 30min. Dupa ce s-a pregatit se vor aseza cotletele deasupra verzei calite.
Nu va prezint nimic deosebit, doar o mancare usoara pentru un pranz gustos si satios. Mie imi place tare mult snitelul mai...
Snitel vienez cu cus-cusGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa