Varza cu tarhon este o mancare de post simpla si delicioasa. Se taie varza si ceapa si se pun la calit in ulei, se adauga putina apa si se lasa sa fiarba acoperita cu un capac.
Varza cu tarhon este o mancare de post simpla si delicioasa. Se taie varza si ceapa si se pun la calit in ulei, se adauga putina apa si se lasa sa fiarba acoperita cu un capac, se mai amesteca din cand in cand sa nu se arda.Se condimenteaza cu vegeta, sare, piper si se adauga tarhonul tocat.
Varza cu tarhon se serveste calda, cu paine prajita.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii