Fierbe ciolanul in apa. Feliaza-l cand s-a racit. Curata cartofii si taie-i cuburi de 2 cm. Daca varza ti se pare prea acra, spal-o putin si pune un s
Fierbe ciolanul in apa. Feliaza-l cand s-a racit. Curata cartofii si taie-i cuburi de 2 cm. Daca varza ti se pare prea acra, spal-o putin si pune un strat intr-o cratita. Urmeaza un strat de cartofi si unul de ciolan. Continua sa asezi straturile pana se termina ingredientele, iar ultimul strat sa fie de varza. Toarna vinul peste preparat, fierbe-l pe foc iute, acopera-l si fierbe-l o ora jumate pe foc mic.
Serveste preparatul stropit cu smantana.
Alte retete mancare recomandate
Dovlecei umpluti
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa