Varza de Bruxelles cu branza

Pentru varza de Bruxelles cu branza se fierbe varza in apa multa, se scurge. Se unge cu unt o forma rezistenta la foc, se presara branza rasa.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg varza
  • 2 linguri unt
  • 3 linguri branza
  • sare.

Mod de preparare

Pentru varza de Bruxelles cu branza se  fierbe varza in apa multa, se scurge. Se unge cu unt o forma rezistenta la foc, se presara branza rasa. Se asaza varza, punand intre randuri putina branza rasa si unt. Se presara branza si deasupra, se stropeste cu unt, se da la cuptor cateva minute, pana se rumeneste.


Varza de Bruxelles cu branza se serveste calda.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa