Varza de Bruxelles cu legume si pui

Varza de Bruxelles cu legume si pui este o mancare delicioasa, dar mai ales sanatoasa. Aceasta mancare de varza cu carne este potrivita pentru o masa echilibrata.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr varza de Bruxelles;
  • 3-4 buc de carne de pui;
  • 2 rosii;
  • 3 morcovi;
  • 1 ceapa;
  • 1 dovlecel;
  • 1 leg marar;
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea se pune separat la fiert (eventual pastrati supa pentru alte preparate). Intre timp se curata si se opareste varza, in apa clocotita cu sare.

Legumele se rad sau se toaca marunt, dupa preferinte si se calesc in 2 linguri de ulei. Se pune si varza si se mai lasa pe foc cateva minute, amestecand continuu. Se pune apa cat sa acopere legumele si se lasa la fiert, la foc mic, 35-40 min.

Cand e aproape gata, se pune carnea, se verifica o varzuca sa vedeti daca s-a fiert bine, se potriveste de sare si piper, se pune si mararul, se mai lasa la foc mic cam 5 min si gata!


Varza de Bruxelles cu legume si pui se serveste ca atare sau cu iaurt.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de fasole verde cu naut

Mancare de fasole verde cu naut
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii