Se fierbe varza in apa cu sare 10 minute, dupa care se scurge. Slanina se taie cubulete, se prajeste, iar cu unsoarea se unge un vas yena. Se adauga v
Se fierbe varza in apa cu sare 10 minute, dupa care se scurge. Slanina se taie cubulete, se prajeste, iar cu unsoarea se unge un vas yena. Se adauga varza si se stropeste cu unsoare. Se amesteca smantana cu jumari si se pune peste varza.
Se prajeste in cuptor si se serveste.
Alte retete mincare recomandate
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii