Varza de primavara

Varza dulce se taie subtire, se freaca cu sare si se lasa 10-15 minute, se strecoara si se pune la calit cu ulei sau untura, impreuna cu ceapa. Cind v

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 verze mijlocii
  • 1 kg carne de purcel taiata cuburi
  • 2 cepe
  • 6-8 rosii coapte
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • marar verde

Mod de preparare

Varza dulce se taie subtire, se freaca cu sare si se lasa 10-15 minute, se strecoara si se pune la calit cu ulei sau untura, impreuna cu ceapa. Cind varza s-a muiat si ceapa a capatat o culoare frumoasa, aurie, se adauga boiaua dulce de ardei si se amesteca bine circa 3-4 minute. Se pun rosiile curatate de pielita si tocate marunt, carnea care a fost prajita inainte, se potriveste la gust si se lasa sa dea cateva clocote, dupa care se pune la cuptor fara capac. Se lasa in cuptor aproximativ o jumatate de ora la foc potrivit, se adauga mararul, si dupa ce este gata, se stinge focul si se mai lasa in cuptor pana se raceste.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert poale-n brau

Prima data cand le-am facut, mega bune, am facut dupa reteta Jamilei Reteta romaneasca

Desert poale-n brau
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca