Varza dulce cu carne de porc

Se pune intr-o cratita ulei, se adauga carnea , se rumeneste putin apoi se pune o cana cu apa si se lasa pe foc, se acopera cu un capac si se lasa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc (costita )
  • o varza mare
  • 1 ceapa
  • 1 lingura bulion
  • 3-4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • apa sau zeama de carne

Mod de preparare

Se pune intr-o cratita ulei, se adauga carnea , se rumeneste putin apoi se pune o cana cu apa si se lasa pe foc, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit.Separat, se spala varza, se curata de frunzele vestede, si se taie in fasii subtiri. Cand carnea a inceput sa se inmoaie, se adauga varza, se pune sare, piper dupa gust, si se amesteca bine. Se continua fierberea pana se inmoaie varza. Cand varza s-a inmiuat, se adaugaceapa calita si bulionul subtiat cu apa. Se baga cratita la cuptor, unde se lasa sa fiarba, la foc potrivit, pana scade din lichid si se rumeneste deasupra.


Se serveste calda, cu mamaliguta. Este mai gustoasa pregatita de pe o zi pe alta.

Va recomandam si urmatoarete retete culinare

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu gutui

Am zis ca tai lemne cu cutitul atunci cand am curatat la gutui. Am pus o gramada de zahar peste ele si tot acrisoara a iesit...

Tarta cu gutui
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca