Se curata varza, se taie in sferturi sau in felii subtiri. Se pune sa dea citeva clocote in apa sarata si se scurge. Orezul ales si spalat se inabusa
Se curata varza, se taie in sferturi sau in felii subtiri. Se pune sa dea citeva clocote in apa sarata si se scurge. Orezul ales si spalat se inabusa in unt, apoi se fierbe astfel ca sa ramina bobul intreg. Se asaza in vasul care merge la cuptor un rind de varza, un rind de orez, apoi iar un rind de varza, se toarna deasupra o parte din smintina si se da la cuptor sa se rumeneasca.
Se serveste cu restul de smintina pe deasupra
Ieri m-am trezit devreme si m-am apucat de facut mucenici. Sunt pufosi si deliciosi, ce sa mai vorbim, sunt cei mai buni...
Desert cei mai pufosi mucenici de postOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj