Poate fi un pranz delicios servit cu smantana. 'Ziua Internationala a Deliciilor la Cuptor'
Se taie varza fideluta si se pune la calit in putin ulei. Se adauga putina sare pentru a se inmuia varza si se amesteca din cand in cand. Rosiile se spala si se curata de coaja, apoi se taie cubulete mici. Se toarna peste varza, se amesteca si se mai calesc impreuna cateva minute. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Cabanosul se taie rondele si se prajeste aproximativ 5 minute. Se amesteca impreuna cu varza si crengutele de cimbru. Se toarna totul intr-o tava unsa cu ulei, se niveleaza si se da la cuptor pana se inroseste frumos deasupra. Pofta buna!
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti