VARZA LA CUPTOR

Se toaca varza si se pune in tava la cuptor. Se lasa o jumatate de ora la cuptor cu sare, piper si condimente de porc. Kaizerul se caleste si se ada

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • varza tocata (sa ajunga pentru o tava)
  • kaizer-sunculita taraneasca
  • suc de rosii
  • condimente de porc
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se toaca varza si se pune in tava la cuptor. Se lasa o jumatate de ora la cuptor cu sare, piper si condimente de porc.

Kaizerul se caleste si se adauga peste varza cu tot cu uleiul in care s-a prajit. Se mai adauga sucul de rosii, sare, piper si condimente dupa gust si se mai lasa pana se face bine varza.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...