Pentru varza la cuptor cu branza si smantana se curata o varza frumoasa de frunzele verzi. Se taie in doua, apoi fiecare jumatate in felii groase cat degetul.
Pentru varza la cuptor cu branza si smantana se curata o varza frumoasa de frunzele verzi. Se taie in doua, apoi fiecare jumatate in felii groase cat degetul. Se pun in apa clocotita cu putina sare, sa fiarba 10 minute. Se scot feliile pe o sita sa se scurga bine de apa. Se dau prin faina si se prajesc in unt sau in untura. Nu trebuie rurnenite, se tin numai pana incep sa se ingalbeneasca. Se unge bine o forma cu unt, se asaza feliile de varza, iar printre ele se pune branza rasa. Se toarna deasupra smantana in care s-a adaugat un praf de faina si unul de sare, se presara deasupra branza rasa amestecata cu pesmet. Se da la cuptor, la foc potrivit; se tine pana se rumeneste frumos deasupra.
Varza la cuptor cu branza si smantana se serveste calda.
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa