Pentru varza la cuptor cu cascaval si pesmet se taie varza in felii groase si se fierbe in apa clocotita cu sare. Se scurge bine, se pune intr-o tava smaltuita.
Pentru varza la cuptor cu cascaval si pesmet se taie varza in felii groase si se fierbe in apa clocotita cu sare. Se scurge bine, se pune intr-o tava smaltuita, unsa cu unt si presarata cu pesmet si cascaval ras. Se toarna peste varza laptele amestecat cu smantana si faina, se presara cascaval ras, pesmet si bucatele de unt. Se rumeneste la cuptor.
Se prepara in 35 de minute.
Este prima data cand prepar spatzle si asta se datoreaza unui bucataras drag mie, care a postat o astfel de reteta pe site si...
Spatzle cu sos de ciuperci si parmezanDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata