Pentru varza la cuptor cu cascaval si pesmet se taie varza in felii groase si se fierbe in apa clocotita cu sare. Se scurge bine, se pune intr-o tava smaltuita.
Pentru varza la cuptor cu cascaval si pesmet se taie varza in felii groase si se fierbe in apa clocotita cu sare. Se scurge bine, se pune intr-o tava smaltuita, unsa cu unt si presarata cu pesmet si cascaval ras. Se toarna peste varza laptele amestecat cu smantana si faina, se presara cascaval ras, pesmet si bucatele de unt. Se rumeneste la cuptor.
Se prepara in 35 de minute.
Banala mămăligă este un aliment foarte gustos şi sănătos, nutriţioniştii numind mălaiul "prietenul intestinului...
Mămăligă (reţeta de bază)Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura