Curatam frunzele de varza de nervuri fara sa le gaurim, le punem in apa clocotita si le fierbem 3 minute, apoi le strecuram si le lasam sa se raceasc
Curatam frunzele de varza de nervuri fara sa le gaurim, le punem in apa clocotita si le fierbem 3 minute, apoi le strecuram si le lasam sa se raceasca. Curatam ciupercile si le taiem marunt. Taiem marunt si ceapa. Incingem uleiul si adaugam ceapa, o saram, apoi, dupa cateva minute adaugam ciupercile, acoperim vasul si le prajim in sos propriu pana se inmoaie. Apoi luam de pe foc si adaugam orezul strecurat, usturoiul pisat, piperul si cimbrul zdrobite. Apoi le amestecam bine. Pe fiecare frunza de varza punem cate o gramajoara de orez cu ciuperci si le infasuram ca pe clatite. Le punem intr-o tava mai mica si le acoperim cu apa. Punem cubuletul de concentra de supa, apoi acoperim tava cu folie si o punem in cuptorul preincalzit timp de 35-40 de minute, pan ace orezul absoarbe lichidul din tava. Apoi turnam un amestec de lapte cu ou, eventual putina sare, apoi prajim fara capac.
Se serveste cu smantana si paine proaspata de casa. Alte retete cu varza
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti