Varza secuiasca la tava

Se amesteca intr-un vas urmatoarele: carnea taiata marunt, piperul, uleiul, boiaua si ceapa tocata marunt. Se sareaza (ca la tocanita). Se pune varza

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg varza murata
  • 1 kg ceafa de porc
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • putina boia
  • piper
  • vegeta
  • sare
  • 3 dl smantana

Mod de preparare

Se amesteca intr-un vas urmatoarele: carnea taiata marunt, piperul, uleiul, boiaua si ceapa tocata marunt. Se sareaza (ca la tocanita). Se pune varza intr-o tava teflon, se adauga amestecul rece de tocanita si amestecam cu o lingura de lemn. Turnam aprox. 2 l apa, acoperim cu folie de aluminiu si se lasa sa scada in cuptor, o ora si jumatate. Dupa acest timp se ia jos folia, se presara putina vegeta, se pune smanatana si se mai lasa la cuptor inca 10 minute. Aceste ultime ingrediente le pregatim dinainte, pentru a nu lasa mai mult de 10 minute in cuptor!
Alte retete mancare recomandate

Ciulama de ciuperci

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide