Se amesteca intr-un vas urmatoarele: carnea taiata marunt, piperul, uleiul, boiaua si ceapa tocata marunt. Se sareaza (ca la tocanita). Se pune varza
Se amesteca intr-un vas urmatoarele: carnea taiata marunt, piperul, uleiul, boiaua si ceapa tocata marunt. Se sareaza (ca la tocanita). Se pune varza intr-o tava teflon, se adauga amestecul rece de tocanita si amestecam cu o lingura de lemn. Turnam aprox. 2 l apa, acoperim cu folie de aluminiu si se lasa sa scada in cuptor, o ora si jumatate. Dupa acest timp se ia jos folia, se presara putina vegeta, se pune smanatana si se mai lasa la cuptor inca 10 minute. Aceste ultime ingrediente le pregatim dinainte, pentru a nu lasa mai mult de 10 minute in cuptor!
Alte retete mancare recomandate
Ciulama de ciuperci
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase