Varza traditionala cu taitei

Pentru varza traditionala cu taitei se toaca varza, se pune in cratita, se adauga 1 lingura de unt si se fierbe inabusit pana ce devine moale.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 varza de marime potrivita
  • 300 g taitei
  • 2 linguri unt proaspat
  • 2 linguri unt topit
  • 2 oua

Mod de preparare

Pentru varza traditionala cu taitei se toaca varza, se pune in cratita, se adauga 1 lingura de unt si se fierbe inabusit pana ce devine moale. Apoi se sareaza si se adauga piper pisat. In acelasi timp se fierb taiteii (in cantitate egala cu varza taiata), se strecoara si se amesteca cu 1 lingura de unt. Se aseaza intr-o cratita alternind rinduri de varza si taitei, se pun deasupra bucatele de unt proaspat si se da la cuptor sa se rumeneasca. Dupa ce este gata, se mai pot bate doua oua pentru a-i da un aspect frumos.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii