Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat neted si elastic , nu foarte moale si atentie nu trebuie sa se lipeasca de maini. Se modeleaz
Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat neted si elastic , nu foarte moale si atentie nu trebuie sa se lipeasca de maini. Se modeleaza in mana sub forma de paline(minge) de 200 gr si se acopera cu un servet umezit.Dupa ce aluatul isi dubleaza volumul se introduce in frigider pentru maturare la o temp de 6-8 grade.
Se scoate din frigider dupa 1 ora si se intinde la mana dar recomandat daca nu ati mai facut asta cu un sucitor dar dupa ce ati pudrat masa de lucru cu putina faina.Se unge o tava cu ulei si se aseaza aluatul dupa forma tavii
Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura