Se prepara un aluat din oua, faina, apa si sare. Se framanta bine si se intinde o foaie subtire, de 2-3 mm grosime. Se lasa putin la uscat, se pudrea
Se prepara un aluat din oua, faina, apa si sare. Se framanta bine si se intinde o foaie subtire, de 2-3 mm grosime. Se lasa putin la uscat, se pudreaza apoi cu faina, dupa care se ruleaza, se taie fasii late de 1 cm, se imprastie pe planseta sa se usuce, dupa care se pun in apa clocotita cu sare sa fiarba. Se strecoara apoi si se clatesc cu apa calda.
Se amesteca cu unt, branza, carne, nuci etc.
Alte retete:
Cartofi la cuptor
Sarmale de post
Ciuperci umplute
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa