Pentru aluat de pizza drojdia se amesteca cu 200 ml apa calduta, zahar, 200 g faina si se lasa la dospit pana creste, apoi se amesteca cu restul de faina.
Pentru aluat de pizza drojdia se amesteca cu 200 ml apa calduta, zahar, 200 g faina si se lasa la dospit pana creste, apoi se amesteca cu restul de faina, restul de apa si sare, se framanta, se adauga ulei si se lasa la dospit. Se portioneaza, se da forma de pizza si se lasa la dospit. Deasupra aluatului de pizza se pot pune ingrediente la alegere (sunca, cascaval, oregano, ciuperci, etc.) si se introduce in cuptorul incins cca 10 minute.
Ce faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti