Betisoare Pizza

Aluatul se intinde pe masa, maslinele se taie bucatele, mozzarella se stoarce de apa, si se arunteste si foile de oregano se toaca marunt. Se pun toa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pachete aluat
  • 50 gr masline negre
  • 150gr Mozzarella
  • 2 linguri frunze oregano
  • 2 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Aluatul se intinde pe masa, maslinele se taie bucatele, mozzarella se stoarce de apa, si se arunteste si foile de oregano se toaca marunt.

Se pun toate ingredientele peste aluat, apoi se pune si celalalt aluat si se da cu sucitorul peste incet. Cuptorul se incalzeste la 220°C. Aluatul se taie in 10 fasii. Se ia o fasie si se rasuceste peste un bat de lemn. se pun in tava cu hartia de copt si se lasa circa 18 minute la copt. cand sunt gata se scot betisoarele de lemn si se servesc de preferinta calde.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...