Aluatul se intinde pe masa, maslinele se taie bucatele, mozzarella se stoarce de apa, si se arunteste si foile de oregano se toaca marunt. Se pun toa
Aluatul se intinde pe masa, maslinele se taie bucatele, mozzarella se stoarce de apa, si se arunteste si foile de oregano se toaca marunt.
Se pun toate ingredientele peste aluat, apoi se pune si celalalt aluat si se da cu sucitorul peste incet. Cuptorul se incalzeste la 220°C. Aluatul se taie in 10 fasii. Se ia o fasie si se rasuceste peste un bat de lemn. se pun in tava cu hartia de copt si se lasa circa 18 minute la copt. cand sunt gata se scot betisoarele de lemn si se servesc de preferinta calde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa