Budinca cu macaroane dulce

Se fierb macaroanele (in loc de macaroane se pot folosi fidea, taitei), in apa usor sarata, cu grija sa nu iasa din cratita afara. Se clatesc cu apa r

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. macaroane
  • 1 pahar cascaval sau brinza rasa
  • 4 oua
  • 1 pahar zahar
  • 1/2 pahar de unt
  • 1/2 litru lapte

Mod de preparare

Se fierb macaroanele (in loc de macaroane se pot folosi fidea, taitei), in apa usor sarata, cu grija sa nu iasa din cratita afara. Se clatesc cu apa rece, se lasa sa se scurga, apoi se asaza intr-o tava unsa cu unt si se presara cu cascaval sau cu brinza rasa. Se bat ouale cu zahar si cu unt, se amesteca cu lapte se toarna peste macaroane si se da la cuptor sa se coaca timp de 25-30 minute, pina cind macaroanele se rumenesc (in budinca se poate pune numai cascaval sau numai zahar).

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...