Budinca cu macaroane si sunca

Se fierb macaroanele in apa cu sare. Se taie sunca felii, se rade cascavalul. Se amesteca smintina cu galbenusurile si jumatate din brinza rasa. Se ad

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g macaroane
  • 150 g sunca praga
  • 200 g parmezan sau cascaval
  • 200 g smintina
  • 3 galbenusuri
  • sare
  • piper
  • nucsoara

Mod de preparare

Se fierb macaroanele in apa cu sare. Se taie sunca felii, se rade cascavalul. Se amesteca smintina cu galbenusurile si jumatate din brinza rasa. Se adauga sunca si condimentele. In compozitie se incorporeaza macaroanele apoi se rastoarna in vas de yena. Se presara restul de cascaval. Se coace pina se rumeneste frumos.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!