Budinca de macaroane cu carne

Se fierb macaroanele in apa cu sare, se scurg, se clatesc cu apa calduta si se strecoara. Carnea fiarta se toaca si se amesteca cu uleiul si verdeata.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 75 gr. macaroane
  • 80 gr. carne de vaca fiarta
  • 5 ml ulei
  • o lingura iaurt
  • 2 linguri suc de rosii
  • sare
  • verdeata

Mod de preparare

Se fierb macaroanele in apa cu sare, se scurg, se clatesc cu apa calduta si se strecoara. Carnea fiarta se toaca si se amesteca cu uleiul si verdeata. Se pun apoi macaroanele si carnea in straturi alternative intr-un vas presarat cu faina, pina se umple. Se pune vasul intr-o tava cu apa calda si se lasa la cuptor 10-15 minute.
Budinca se serveste cu sucul de rosii amestecat cu iaurt

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Paste Carbonara

Rapide si delicioase!

Paste Carbonara
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca