Se fierb macaroanele in apa sarata si se lasa sa se scurga. Se taie ceapa marunt, se prajeste in untura sau in unt pina incepe sa se ingalbeneasca, se
Se fierb macaroanele in apa sarata si se lasa sa se scurga. Se taie ceapa marunt, se prajeste in untura sau in unt pina incepe sa se ingalbeneasca, se adauga carnea tocata, sarea, piperul si se mai prajeste putin ca sa nu scada tot mustul din carne. Macaroanele se amesteca cu ouale batute spuma, apoi cu carnea prajita si se asaza intr-o tava unsa cu unt sau untura si presarata cu pesmet. Se da la cuptor si se lasa pina se rumeneste.
Se serveste fierbinte, taiata patrate.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa