Se fierb macaroanele in apa sarata si se lasa sa se scurga. Se taie ceapa marunt, se prajeste in untura sau in unt pina incepe sa se ingalbeneasca, se
Se fierb macaroanele in apa sarata si se lasa sa se scurga. Se taie ceapa marunt, se prajeste in untura sau in unt pina incepe sa se ingalbeneasca, se adauga carnea tocata, sarea, piperul si se mai prajeste putin ca sa nu scada tot mustul din carne. Macaroanele se amesteca cu ouale batute spuma, apoi cu carnea prajita si se asaza intr-o tava unsa cu unt sau untura si presarata cu pesmet. Se da la cuptor si se lasa pina se rumeneste.
Se serveste fierbinte, taiata patrate.
Ideea am preluat-o de la Bya, numai ca eu am ales sa marinez carnea in bere, apoi am preparat-o la cuptor. A iesit foarte...
Friptura din carne de porc, macerata in bere neagraIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa