Budinca de taitei cu brinza si salam

Se fierb taiteii in apa clocotita cu o lingurita de sare. Se strecoara, se clatesc cu apa rece si se amesteca cu un sos alb preparat din 50 gr. unt, f

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg. taitei
  • 150 gr. unt
  • 50 gr. brinza
  • 3 oua
  • 250 gr. salam
  • 1 lingura faina
  • 1 ceasca lapte
  • sare

Mod de preparare

Se fierb taiteii in apa clocotita cu o lingurita de sare. Se strecoara, se clatesc cu apa rece si se amesteca cu un sos alb preparat din 50 gr. unt, faina si lapte cu brinza rasa, galbenusurile si salamul taiat cuburi mici. Se unge o forma cu unt. Se rastoarna compozitia in forma, iar restul de unt taiat bucatele se presara deasupra. Se rumeneste la cuptor.
Se serveste fierbinte.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...