Cannelloni cu ciuperci

Prepararea Cannelloni cu ciuperci incepe prin curatarea ciupercilor. Acestea se taie felii si se sropesc cu zeama de lamaie. Uleiul de masline se inc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g ciuperci champignon
  • zeama de la o lamaie
  • 3 linguri de ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 praz
  • 200 ml smantana
  • 200 ml zeama de legume
  • 100 g branza topita
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • nucsoara
  • piper Cayenne
  • 250 g cannelloni
  • 100g branza grasa

Mod de preparare

Prepararea Cannelloni cu ciuperci incepe prin curatarea ciupercilor. Acestea se taie felii si se sropesc cu zeama de lamaie. Uleiul de masline se incinge in tigaie si se calesc putin ceapa si usturoiul. Prazul se taie rondele si se adauga impreuna cu ciupercile la ceapa calita si se mai lasa pe foc 5-6 minute. Jumatate din amestecul de legume se scoate din tigaie si se pune deoparte. Vinul alb, zeama de legume si smantana se amesteca cu restul de legume si se lasa sa fiarba bine. Se adauga branza topita cu smantana si se condimenteaza cu sare, piper, piper de Cayenne si nucsoara. Rulourile de cannelloni se umplu cu amestecul de praz si ciuperci si se pun intr-o forma unsa. Se toarna sosul deasupra, se presaea cu branza rasa si se coace in cuptorul preincalzit la 180-200 grade celsius timp de 25-30 de minute. Cand sunt gata se scot si se servesc.

Se razuieste parmezan deasupra si se orneaza cu verdeata. Alte retete recomandate:

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu crema de zmeura si mure

Uleiul de cocos este un ulei foarte nutritiv, ce se obtine din continutul nucilor de cocos, ajunse la maturitate. Uleiul...

Desert tort cu crema de zmeura si mure
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca