Cannelloni gratinate

Se curata prazul si se taie rondele. Supa se pune la fiert, apoi se opareste prazul. Se scurge apoi. Sunca se taie in cuburi, se amesteca impreuna cu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 fire de praz
  • 85 sunca feliate
  • 1 pachet pasta cannelloni
  • 200 ml smantana
  • 300 supa de legume
  • sare
  • piper
  • 1 lingura mustar
  • 50 gr cascaval ras
  • 85 gr pesmet

Mod de preparare

Se curata prazul si se taie rondele. Supa se pune la fiert, apoi se opareste prazul. Se scurge apoi. Sunca se taie in cuburi, se amesteca impreuna cu prazul, se sareaza si se pipereaza. Se umplu cannelloni cu acest amestec. Se asaza una langa alta intr-o forma de sufleu. Se amesteca smantana cu supa de legume, mustar si 30 gr cascaval. Se adauga sare, piper si nucsoara. Se repartizeaza totul peste cannelloni si se presara restul de cascaval ras si pesmet. Se coace totul 20 minute in cuptorul incins, pana se rumeneste.


Se serveste cu salata verde.

Alte retete culinare:

Cartofi la cuptor Muschi de porc la cuptor Friptura de vita la cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii