Conchiglione cu crema de branza

Azi avem pentru voi o reteta de paste cu branza Ceva Fin de la Delaco perfecta pentru un pranz copios! Pastele umplute cu crema de branza se prepara usor si sunt delicioase!

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 14 bucati conchiglione nr. 102
  • 1 cutie cu crema de branza Delaco Ceva Fin pufos cu smantana
  • sare
  • piper alb
  • 20 de fire de chives
  • tocate marunt
  • 1 lingura de ulei trufat
  • 1/3 ardei iute rosu
  • tocat marunt
  • o bucatica de trufa
  • rasa
  • 3-4 linguri de lapte fierbinte
  • 1 lingura de sampanie
  • sau vin spumant
  • sampanie
  • sau vin spumant
  • pentru servit
  • cateva fire de chives
  • taiate in sferturi
  • pentru ornat

Mod de preparare

Azi avem pentru voi o reteta de paste cu branza Ceva Fin de la Delaco perfecta pentru un pranz copios !

Intai trebuie sa fierbi cu clocot pastele in apa cu sare (circa 1 lingurita de sare la fiecare litru de apa) circa 15 minute sau conform indicatiilor de pe ambalaj. Cand s-au fiert, se scurg bine de apa.

Separat se amesteca intr-un castron jumatate din crema de branza Ceva Fin cu sare, piper alb, ulei trufat si chives. Cu aceasta compozitie de crema de branza se umplu pastele conchiglione.

Restul de crema de branza se combina cu lapte fierbinte si sampanie, cat sa atinga consistenta unui lichid mai gros.

Pofta mare!

Sursa reteta: http://www.reteteleluiradu.ro/


Se servesc pastele cu sos, presarate cu ardei iute tocat si cu trufe rase, ornate cu bucatele de chives.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Alcazare/Alcazale

Nişte prăjiturele delicioase,pe care le-am văzut pe blogul Simonei Callas...

Alcazare/Alcazale
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca