Azi avem pentru voi o reteta de paste cu branza Ceva Fin de la Delaco perfecta pentru un pranz copios! Pastele umplute cu crema de branza se prepara usor si sunt delicioase!
Azi avem pentru voi o reteta de paste cu branza Ceva Fin de la Delaco perfecta pentru un pranz copios !
Intai trebuie sa fierbi cu clocot pastele in apa cu sare (circa 1 lingurita de sare la fiecare litru de apa) circa 15 minute sau conform indicatiilor de pe ambalaj. Cand s-au fiert, se scurg bine de apa.
Separat se amesteca intr-un castron jumatate din crema de branza Ceva Fin cu sare, piper alb, ulei trufat si chives. Cu aceasta compozitie de crema de branza se umplu pastele conchiglione.
Restul de crema de branza se combina cu lapte fierbinte si sampanie, cat sa atinga consistenta unui lichid mai gros.
Pofta mare!
Sursa reteta: http://www.reteteleluiradu.ro/
Se servesc pastele cu sos, presarate cu ardei iute tocat si cu trufe rase, ornate cu bucatele de chives.
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti