Pentru retete dietetice! Usor si rapid!
Se fierb pastele in apa cu sare, apoi se scurg si se clatesc sub jet de apa rece. Se caleste piureul de spanac in 2 linguri de ulei de masline, impreuna cu un catel de usturoi zdrobit, cu un praf de sare, o lingurita de amestec de legume deshidrate fara sare si cu un praf de plante aromate. Se amesteca cu pastele fierte cu spanacul si se acopera cu un capac. Se caleste bine carnea in restul de ulei ramas, cu un praf de sare, cu restul de legume deshidratate, fara sare si praful de condimente. Se prepara praful de Spaghetti Bolognese Fix cu apa rece, apoi turnam peste carnea calita, se adauga si sucul de rosii, un praf de nucsoara si piper. Se lasa sa dea 2-3 clocote si oprim focul. Se servesc pastele sub forma de sculuri, presarate cu menta proaspat taiata fin si sosul fierbinte Bolognese. Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii