Pentru retete dietetice! O mancare usoara si gustoasa!
Se fierb pastele in apa cu sare, apoi se scurg si se trec sub jet de apa rece. Ciupercile spalate si feliate subtire, se calesc intr-un strop de ulei de masline. 2 rosii se oparesc, se curata de pielita, se dau prin razatoare si apoi se calesc intr-un pic de ulei. Se sareaza dupa gust, se adauga si catelul de usturoi zdrobit si 2 -3 frunze de busuioc verde tocat fin sau un praf de busuioc uscat. Se amesteca sosul cu pastele fierte, apoi se asaza intr-o forma de silicon, unsa cu un pic de ulei sub forma unor cuiburi in care presaram pe fiecare cascaval ras, ciupercile calite si cubulete mici din rosia ramasa. Se da la cuptor cca. 10 minute, apoi se servesc cu cascaval sau parmezan ras.
Sunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti