Pentru retete dietetice! O mancare usoara si gustoasa!
Se fierb pastele in apa cu sare, apoi se scurg si se trec sub jet de apa rece. Ciupercile spalate si feliate subtire, se calesc intr-un strop de ulei de masline. 2 rosii se oparesc, se curata de pielita, se dau prin razatoare si apoi se calesc intr-un pic de ulei. Se sareaza dupa gust, se adauga si catelul de usturoi zdrobit si 2 -3 frunze de busuioc verde tocat fin sau un praf de busuioc uscat. Se amesteca sosul cu pastele fierte, apoi se asaza intr-o forma de silicon, unsa cu un pic de ulei sub forma unor cuiburi in care presaram pe fiecare cascaval ras, ciupercile calite si cubulete mici din rosia ramasa. Se da la cuptor cca. 10 minute, apoi se servesc cu cascaval sau parmezan ras.
O prajitura fina si aromata cu stafide inmuiate in coniac, care aduce putin cu pasca fara aluat.
Desert prajitura cu ricotta si smochineDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPlacintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect