Cus-Cus

Intr-o oala cu putin ulei incins se toarna cus-cus-ul si se prajeste amestecand continuu pana devine auriu(cam 2-3 minute). Se adauga 2 cani cu apa si

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 punga de cus-cus
  • o lingura de vegeta
  • ulei

Mod de preparare

Intr-o oala cu putin ulei incins se toarna cus-cus-ul si se prajeste amestecand continuu pana devine auriu(cam 2-3 minute). Se adauga 2 cani cu apa si o lingura de vegeta si se lasa sa fiarba amestecand din cand in cand.
Cu friptura de pui la cuptor sau pe abur.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...